Felelős gazdi képzés

Előadás sorozat

Szeretnéd érteni is a kutyusod?

Szeretnél átfogóbb képet kapni kutyusodról és viselkedéséről? Ezt az előadás soroztatot azért hoztuk létre, hogy a tréningek mellett, a megfelelő háttértudást is megszerezhesd olyan témákban, amik hozzásegítenek a nyugodt és kiegyensúlyozott kutyás élet kialakításában.

Pontos magyarázatod kapsz mindenre

Mivel az a tapasztalatunk, hogy ezek a fejezetek nagyobb odafigyelést igényelnek, nagyban befolyásolják a gazdik életét, és az alapfokú tanfolyamok idejébe nem fér bele a pontos magyarázatuk a gyakorlati képzés mellett; létrehoztuk a lehetőséget, hogy jobban elmélyedjetek ezekben a kérdéskörökben.

IMG_20210109_090525-min

Kis kedvenced életét nem csak a tréningek gyakorisága befolyásolja...

...hanem az is, hogy érted-e a viselkedését és felismered-e a mögötte meghúzódó okokat. Tudatos gazdivá válni viszonylag egyszerű, ha tudjuk, hogy milyen dolgokra figyeljünk oda; és ezek az előadások pont ebben lesznek nagy segítségedre.

Igyekszünk azt a tudást átadni, amivel magabiztosan tudod majd meghozni azokat döntéseket hozni a hétköznapokban, amelyek számodra és kutyusaid számára is a legjobbak.

Ne várakozz sokáig, legyél te is közösségünk tudatos tagja, hogy biztosíthasd a harmónikus kutyás életet, ebben a titeket is körül ölelő, rohanó világban.

Mennyibe kerül?

A Felelős Gazdi előadás sorozat

25 000 Ft

külső résztvevők számára*

6 érv mellettünk

A már elégedett gazditársak szerint

Közvetlenség, nyitottság

"Stand up comedynek kéne hívni az órákat, olyan jó kedvben telnek."

Pénztárcabarát szállítás

Ha nem tudnád elhozni a kutyusod a napközibe, elmegyünk mi érte.

Okleveles szakemberek

Minden oktatónk magasan képzett, több éves gyakorlattal rendelkezik.

Nálunk nincs "hibás"

Se te, sem a kutyád. Ha valami nem válik be, keresünk egy másik módot.

Összetartó közösség

Nem csak ránk számíthatsz, hanem az egész Dogitivity közösségre.

Pozitív élmények

Úgy építünk fel mindent, hogy pozitív élménnyel menjetek haza.

Jelentkezés

Hamarosan...

Itt találsz meg minket 🐾

1171 Budapest, Rákoscsaba u. 36,

Nagyvárosokban a kutyatartás inkább stressz, mint kikapcsolódás. Ezért létrehoztunk egy második otthont, ahol Téged is szívesen látunk!

Minket nem érdekel, ha egy az árnyékatól is megijedő Németjuhászod, vagy egy minden útjába akadót torkaszakadtából megugató zsebdiktátorod. Az érdekel, hogy akarj tenni, hogy jobb legyen! Nálunk nincsenek sémák. Nincs jó vagy rossz út. Olyan út van, ami hozzád közelebb áll, és a kutyádnak is megfelelő!