Közömbösítő csoportok

Ti már az igazán belevaló gazdi-kutyus párosok sorait gyarapítjátok?!

Elvégeztétek az alapfokú tanfolyamot, és úgy érzitek továbbra is szeretnétek a fejlődés útján maradni, erősíteni a kapcsolatotokat, de jó lenne ha új dolgok helyett a már meglévőeket emelhetnétek magasabbb szintre?! Esetleg kutyusodnak még mindig gondot okoz, esetleg frusztrálja, ha több kutya között kell dolgoznia? Szőrös szárnysegéded, minden közeledő és távolodó veszélyre felhívja a figyelmed? Esetleg ugat és feszeng más kutyák között? Jó hírünk van, közömbösítő óráinkon pont ilyen problémák megoldására nyújtunk nektek segítséget.

Az ilyen csoportos képzések kis létszámú 4-5 fős csoportokban zajlanak

Így teret engedve az egyéni fejlődésnek, összemosva az egyéni és a csoportos képzések legjobb tulajdonságait a személyre szabott feladatokat, a magasabb ingerkörnyezettel és módosított/nehezített feladatokkal. Ez a képzés nem modul alapú, így az órák látogatása, nem kötelező minden alkalommal, a megfelelő fejlődéshez, ezért ajánljuk azoknak, akiknek időbeosztása, nem a legalkalmasabb a tanfolyam alapú képzéseken való részvételre.Ezekhez az alkalmakhoz mindenféle kötöttség nélkül tudtok csatlakozni, akár minden héten, akár havonta csak egy-két alkalommal.

IMG_20210109_090525-min

Mennyibe kerül?

Közömbösítő Tréningek

6 000 Ft

alkalmanként

6 érv mellettünk

A már elégedett gazditársak szerint

Közvetlenség, nyitottság

"Stand up comedynek kéne hívni az órákat, olyan jó kedvben telnek."

Pénztárcabarát szállítás

Ha nem tudnád elhozni a kutyusod a napközibe, elmegyünk mi érte.

Okleveles szakemberek

Minden oktatónk magasan képzett, több éves gyakorlattal rendelkezik.

Nálunk nincs "hibás"

Se te, sem a kutyád. Ha valami nem válik be, keresünk egy másik módot.

Összetartó közösség

Nem csak ránk számíthatsz, hanem az egész Dogitivity közösségre.

Pozitív élmények

Úgy építünk fel mindent, hogy pozitív élménnyel menjetek haza.

Jelentkezés

Itt találsz meg minket 🐾

1171 Budapest, Rákoscsaba u. 36,

Nagyvárosokban a kutyatartás inkább stressz, mint kikapcsolódás. Ezért létrehoztunk egy második otthont, ahol Téged is szívesen látunk!

Minket nem érdekel, ha egy az árnyékatól is megijedő Németjuhászod, vagy egy minden útjába akadót torkaszakadtából megugató zsebdiktátorod. Az érdekel, hogy akarj tenni, hogy jobb legyen! Nálunk nincsenek sémák. Nincs jó vagy rossz út. Olyan út van, ami hozzád közelebb áll, és a kutyádnak is megfelelő!