Kutyaovi 🐶

A kezdő gazdik kedvence

INGYENES

Szeretnéd a kutyusodat, már a kezdetektől a legmegfelelőbb módon tanítani?

A hozzád hasonló felelős gazdiknak kínáljuk a INGYENES kutyaovinkat. Igen, jó a szemed és nem olvastad félre. Az ovis oktatásaink ingyenesek. Nem kérünk tőletek többtízezres összegeket azért, hogy elsajátítsátok az alapokat. Hol a csapda? Nincsen csapda. Nem kell aláírnod semmit, sőt a lelkedre sem tartunk igényt. Akkor mégis miért tartunk ilyen oktatást? Egyszerű. Számunkra sokkal fontosabb az, hogy a gazdi és kutya kapcsolata megfelelő alapokat kapjon, hogy utána később jobban megértsék egymást és amikor a kutyus eléri a megfelelő kort, könnyedén tudjanak együtt dolgozni, például egy alapfokú oktatáson.

A megfelelő kort!

Ez a fontos! Sajnos több helyen futunk bele, irreális árú kölyöktanfolyamokba, de egyáltalán kölyöktanfolyamokba. Ezt nálunk ovinak hívják! Amit érdemes tudnod kedves gazdi, az az, hogy kutyusodnak kölyökkorában még nem elég erős az idegrendszere ahhoz, hogy részt vegyen egy 1 órán át tartó, erős koncentrációt megkövetelő tanfolyamon. Még ha végig is tudja csinálni, még ha tanul is, túlterheljük őt. Ezért fontos, hogy az ovis oktatásaink rövidek és játékosak, elvárások nélkül szerettetjük meg vele a tréninget és így megalapozzuk a tanulás iránti lelkesedését.

Nem másabb ez, mint amit saját gyerekeinkkel teszünk.

Ahogy egy okos gyereket sem teszünk egyből az iskolapadba, úgy kutyusunk lelki egyensúlyát is figyelembe kell vennünk. Megadni neki a lehetőséget a fejlődésre, de ugyanakkor teret hagyni habókos kiskutya Énjének is. 😊

Gyertek el hozzánk, had segítsünk nektek megtenni az első lépéseket, a harmonikus kutyás élethez!

Amit megtanulhattok nálunk

az ovis oktatások alkalmával

Mire lesz mindehhez szükséged?

Jelentkezés

Aktuális szabad alkalmak

Itt találsz meg minket 🐾

1171 Budapest, Rákoscsaba u. 36,

Nagyvárosokban a kutyatartás inkább stressz, mint kikapcsolódás. Ezért létrehoztunk egy második otthont, ahol Téged is szívesen látunk!

Minket nem érdekel, ha egy az árnyékatól is megijedő Németjuhászod, vagy egy minden útjába akadót torkaszakadtából megugató zsebdiktátorod. Az érdekel, hogy akarj tenni, hogy jobb legyen! Nálunk nincsenek sémák. Nincs jó vagy rossz út. Olyan út van, ami hozzád közelebb áll, és a kutyádnak is megfelelő!