Sok pozitív visszajelzést kapunk

De ezt a 4-et ne hagyd ki

Lola baba

"Peti megérti a "tacskó lét" összetett működését. A tacskók erőszakos, kitartóan idegesítő jellemét mindig valamilyen végtelen cuki, kedves, humoros hasonlattal tompítja, amitől kevéssé érzem magam tehetetlen gazdinak, inkàbb egy hősnek, aki elviseli, szereti, óvja, eteti, sétàltatja a picurka szőrös primadonnàjàt."

Bella és Marcipán

"Marcipán vizslám mentett kutya. Kölyökkori rossz tapasztalatai miatt hajlamos negatívan reagálni a felé közelítő kutyákra még mielőtt kiderülne, hogy milyen szándékkal jönnek. Én pedig túlféltem őt, és ez sem javít a helyzeten. Csak néhány alkalommal voltunk eddig Peti közömbösítő foglalkozásain, de már most látom mind a kettőnkön a fejlődést. A mindennapok sétái alatt Marcipán egyre gyakrabban alkalmazza, hogy magától kikerüli a számára nem szimpatikus kutyát. És én is elkezdtem jobban megbízni benne. Csökkent a séta közbeni stressz. A foglalkozásokon két kutyával veszek részt. A másik Bella. Szintén mentett, vizsla-labi mix. Ő nem reaktív más kutyákra. Viszont jellemzően együtt megyek velük a legtöbb helyre. Van, amikor az egyikkel foglalkozom és a másiknak addig tudnia kell szépen, türelemmel várakozni. Ez sem egyszerű feladat két magas energiaszintű kutyának. Peti óráin ezt is van módunk gyakorolni. Nagyon szeretem, hogy jó a hangulat a foglalkozásokon! A változatos feladatok végrehajtása közben Peti egyesével megy mindenkihez és segít, ha szükséges. Zárásként pedig átbeszéljük az aznapi munkát, hogy hol tart a kutya-gazdi páros és mire érdemes figyelni, mit ajánlott gyakorolni a következő találkozóig. A végén pedig szokott lenni lehetőség közös játékra is."

Pepper

Kedves Peti,

Örülünk, hogy te vetted kézbe Pepper - vagy ahogy te hívod Felhő - oktatását. Már az első találkozásnál éreztük, hogy hasonlóan gondolkodunk a kutyával való együttélésről és együttműködésről. Köszönjük, hogy nem akartad megváltoztatni a személyiségét, csak megmutattad azokat a hibákat, amelyeket elkövettünk korábban, és javítani lehet rajtuk. A kutya is jobban érzi magát, ha tudjuk, hogy mit, mikor és hogyan kérjünk tőle. Sok gyakorlás hiányzik még, hogy tényleg mindenki a legjobbat hozza ki egy adott helyzetből, de egy kétéves, bohókás kamaszhoz képest már eddig is sokat elértünk - köszönhetően neked.  Külön köszönet, hogy hozzáértésednek hála kiszúrtad az enyhe csípő rendellenességét, és most már megkapja a szükséges táplálék kiegészítőt a további romlás megelőzése érdekében.


Üdv, Pepper/Felhőék

Perec

Peti segítségével értettük meg, hogy Perec mit szeretne tőlünk, és ezáltal találtuk meg a közös hangot vele. Boldogok vagyunk hogy látjuk a fejlődést, hogy a kezdeti végig hisztizett órák után ma már ott tartunk, hogy Perec a legtöbb szituációban már ránk bízza a döntést. Az óráknak szuper hangulata van, a feladatok változatosak, mindig öröm menni ezekre az alkalmakra. 😊

Itt találsz meg minket 🐾

1171 Budapest, Rákoscsaba u. 36,

Nagyvárosokban a kutyatartás inkább stressz, mint kikapcsolódás. Ezért létrehoztunk egy második otthont, ahol Téged is szívesen látunk!

Minket nem érdekel, ha egy az árnyékatól is megijedő Németjuhászod, vagy egy minden útjába akadót torkaszakadtából megugató zsebdiktátorod. Az érdekel, hogy akarj tenni, hogy jobb legyen! Nálunk nincsenek sémák. Nincs jó vagy rossz út. Olyan út van, ami hozzád közelebb áll, és a kutyádnak is megfelelő!